Nový balíček benefitů pro zaměstnance NJH

Podpora duševního zdraví a finanční vzdělávání s neziskovou organizací DOBROKRUH.

Od října nemocnice rozšiřuje program benefitů pro své zaměstnance o nový komplexní balíček služeb. Tyto služby poskytuje nezisková organizace DOBROKRUH.

Balíček je navržen tak, aby zaměstnancům poskytoval přístup k profesionální pomoci,

aby podporoval duševní zdraví, pomáhal lépe spravovat osobní finance a zároveň posílil celkovou pohodu, růst a spokojenost všech zaměstnanců.

 

Co vám DOBROKRUH přináší?

 

Podpora duševního zdraví

DOBROKRUH vám nabízí různé aktivity zaměřené na péči o vaši psychickou pohodu. Poskytuje vám podporu v krizových situacích, pokud prožíváte náročné životní situace, nebo pracovní stres, můžete se obrátit na odborníky, kteří vám poskytnou psychologickou pomoc. Tato pomoc může být poskytnuta osobně nebo online podle toho, jaký způsob vám vyhovuje. DOBROKRUH zároveň zaručuje anonymitu, a služby jsou pro vás zcela zdarma.

 

Finanční vzdělávání a podpora

DOBROKRUH vám prostřednictvím několika způsobů pomůže lépe spravovat vaše osobní finance, a zároveň poskytne odbornou pomoc v případě obtížné finanční situace.

 

Jedním ze způsobů je individuální finanční poradenství – odborníci vám poskytnou personalizované rady v oblasti úspor, pojištění a plánování výdajů. Dalším způsobem

je podpora v případě finanční tísně – pokud se ocitnete v obtížné finanční situaci, odborníci vám poskytnou poradenství ohledně přístupu k finančním zdrojům nebo řešení finančních problémů.

 

Tyto finanční služby jsou nezávislé a nevázané na konkrétní instituce či produkty,

což zajišťuje objektivitu a nestrannost poradenství. Navíc je plně zajištěna anonymita a všechny požadavky jsou vyřizovány mimo zaměstnavatele, takže se o nich zaměstnavatel nedozví. Všechny tyto služby jsou zaměstnancům poskytovány zdarma.

 

Jak můžete služby DOBROKRUHU využít?

Na DOBROKRUH se můžete obrátit prostřednictvím specializované webové stránky,

kde najdete všechny potřebné informace:

https://dobrokruh.soopio.com/o/1000004/i/3ed78409-1f97-e16e-085e-858e8166163a/public/2

 

Dalším způsobem, jak se spojit s DOBROKRUHEM je mobilní aplikace DOBROKRUH,

kterou si můžete zdarma stáhnout na váš iOS nebo Android telefon. Po stažení stačí zadat týmový kód 210698, který je stejný pro všechny zaměstnance. Aplikace vám umožní snadný přístup ke všem službám DOBROKRUHU – od psychologické podpory až po finanční poradenství.

 

Na DOBROKRUH se můžete obrátit i telefonicky: pro telefonické konzultace je vám k dispozici číslo +420 735 885 124, nebo přes e-mail: na otázky a požadavky vám pracovníci DOBROKRUHU odpoví na e-mailové adrese nemjh@dobrokruh.cz.

 

Všechny DOBROKRUHEM poskytované služby jsou pro zaměstnance dostupné i v ukrajinském jazyce.

 

Věříme, že tyto nové benefity vám přinesou mnoho užitku a inspirace. Neváhejte se zapojit a využít těchto služeb pro své zdraví, osobní rozvoj i finanční stabilitu.